Dansk Tema:Det ubevidste

Billede:Dansk.png
Dansk

Dette er en artikel der er

relateret til faget dansk

Fortsættelse af novellen "Vorherrebevares".


-Ja, ja, så fang den da selv, jeg er i høje hæle!

Hun kiggede på den lyshårede, de kunne ikke lade være med at grine da Ejnar løb forvirret afsted efter Lady. Den lushårede fyr hed Anders og snakkede lystigt om hvordan han skulle ud at hjælpe sin fætter med at høste. Han inviterede hende med, mest fordi han ikke havde tænkt at lave lave noget, bare sådan hjælpe med den moralske opbakning - Som man selv sagde det.

Da de kom ud på gården, stod fruen og ventede på Anders. Fruen havde en masse mad og sendte dem ud i marken på en lille lyserød traktor. Hun kunne ikke lade være med at grine da de trillede afsted på en lyserød traktor. Marken lagde på den anden side af byen, og på vej ind gennem byen, så de Ejnar kæmpe med Lady, som stadig var i fuld gang med sin befrugtningsprocess.

2 Timer senere fandt hun sig selv siddende foran en abe med en pepsi i hånden, mens hun hørte på Anders' prædiken om Amerika. - Vorherrebevares! Tænkte hun, da hun kom i tanke om at hun knap nok kunne nå at lave mad til Ejnar. Hun besluttede sig for at tage hjem. Men pludselig opdagede hun at hun ikke gad hjem. Anders havde allerede inviteret hende til Amerika, men hun kunne da ikke bare tage afsted, eller kunne hun?