PRP H2Logic

H2Logic er et dansk firma, som har hoved sæde i Herning. H2Logic levere idag mange forskellige former for brændsels celler. H2Logic er bla. kendt for deres miniHydrogen projekt der levere produkter til mange undervisnings institutioner. I dag har H2Logic et flere produkter linjer på markedet heriblandt:

MiniHydrogen
En produkt linje for uddannelses institutioner, som kan købe små brændselscelle anlæg, til at undervise i hvordan en brændselscelle virker. Dette var H2Logic's første produkt linje (2003), og i starten også navnet på firmaet. MiniHydrogen har bla. medvirket til at finansiere den videre udvikling af H2Logic's brintløsninger.
H2 Power Units
I 2004 deltog H2Logic i udviklingen af en brint dreven truck, til steder hvor man ikke vil benytte fossile brændstoffer, f.eks. trucks der kører indenfor. I dag levere H2Logic brændselsceller til applikationer der har behov for mobilt strøm gennem deres H2 Power Units produkt linje.
H2 System Engineering
I H2 System Engineering er det mulighed for at arbejde tæt sammen med H2 logic's ingeniør, de har bla. udviklet brint drevne handikap køretøjer.
H2 Industrial
Gennem denne produkt linje forsøger H2Logic at levere brint løsninger til industrien. Forsyning af brint teknologi til industrien er tidligere blevet udført af H2Logic's MiniHydrogen produkt linje.

H2 Truck 2

I dag arbejde H2Logic bla. med udviklingen af deres brint drevne truck til intern transport revision 2. Deres første version af denne truck kører benyttede tryk gas, hvilket ikke var særligt behageligt. Revision 2 skal kører på brint hybrider og der vil medfølge en tankstations enhed. I den nye truck fokuseres der på bedre integration med H2Logic's power unit, og man vil øge drift tiden, og samtidig sænke opladnings tiden til få minutter.

Billede
h2truckv2concept.jpg