PT blog

Vores blog i projektet istedet for en almindelig dagbog.

Indholdsfortegnelse

Opstart af projektet - 18-01-06

Nu har vi startet projektet og oprettet en kategori under kode navnet Kategori:Projekt_Turtle. Vi var igennem en del overvejelser foreksempel kom vi omkring.

  • "En strømbesparende computer." - men da vi mente det ville blive for svært at skulle ændre i strømforsyningen (da den jo stadig vil bruge 300W ved underclocking af diverse hardware) dropedde vi det hurtigt igen
  • "Lysstyrring" - men da vi hellere ville lave det under det næste projekt udsatte vi det.
  • "Virus som ødelægger computer hardware." - Da chancen for virusen blev leaket til nettet vil være for stor og derfor turde vi ikke lave den.
  • Sidst men ikke mindst kom vi omkring "alternertiv energi" men da det er et stort emne valgte vi at koncentrere os om "Solceller".

Hele dagen alene - 08-03-06

Efter som at René var i USA og Jonas var syg så var jeg, Klaus, den eneste der havde mulighed for at lave noget, jeg prøvede at få indsamlet nogle flere informationer. Jeg følte ikke rigtig jeg havde mulighed for at begynde på at skrive noget da vi ikke rigtig havde fået bestemt hvem der skerv om hvad. Det endte med at jeg fik sat mig godt ind i hvordan en solcelle virker hvilket ikke er helt let.

Ingen elektrisk ledende glas - 22-02-06

Vi startede dagen ud på jagt efter elektrisk ledende glas til vores produkt, men vores søgen gik mere eller mindre uden held, vi venter dog svar fra en glarmester og fra nogen som tidligere har arbejdet med solcelle typen. Derefter har vi arbejdet på solenergiens historie i form af en tidslinie samt arbejdet med teorien om hvordan en solcelle virker.

Endelig noget glas - 01-03-06

I dag fandt vi endelig noget Elektrisk ledende glas, som Klaus blev sendt ud efter. men vi kunne ikke få fat i det da det først skulle skæres ud. efter det fik vi skrevet en stor del på vores rapport.

Produktet færdigt - 08-03-06

Jonas lagde godt ud med at være syg så Klaus og Rene måtte arbejde alene på produktet. Jonas havde haft glasset med hjem for at bage det ved de 450 C som det skulle. Rene og Klaus brugte det meste af dagen på at lave og teste produktet, der tvivlsomt virkede, mht rapporten er den ved at tage form.