Svar på brevkasse biologi


Indholdsfortegnelse

Spørgsmål 1

Tag changen, du kan vælge at få din kæreste testet for kønsygdomme, men vi kan ikke forestille os at det er noget du har lyst til.

Spørgsmål 2

Det er langt det bedste at benytte P-piller, da de andre præventioner enten kræver forbedredelse fra pigernes side eller også ikke er særligt sikre.

Spørgsmål 3

Ja, de forskellige kønssygdomme er farlige, du kan altid kontakte læge og blive undersøgt. Men du vil somregl opdage det da det begynder at svige i underlivet.

Spørgsmål 4

Man kan aldrig være helt sikker, men der er dog nogle forholsregler man kan tage. Kondom er en meget god ide, der er kun ca. 3% chance for at blive gravid, og nej der er ingen grund til at bruge p-piller men det er dog en god ide da der kun er ca. 0,1% chance for at du bliver gravid hvis du bruger det. Vi forslår dog at i bruger både kondom og p-piller, fordi det formindsker chancen rigeligt til at der max vil være en chance på ca. 0,01%.

Spørgsmål 5

Jeg foreslår helt klart at du for testet dig selv for sygdomme da du både kan smitte kæresten og dit "sidespring" hvis du er inficeret. Du er højest sandsynligt smittet med klamydia, der er alt mulig grund til panic, men det vil ikke hjælpe at hugget dyret af, det hjælpe selvfølgelig på at du ikke bliver smittet igen...